karen-en-lies.reismee.nl

Ratten op bezoek

Dag iedereen!

Wij hebben er weer wat huisdieren bij, namelijk 3 ratten waarvan er al eentje gemold is! We hebben hun gezelschap ontdekt nadat we zagen dat er van ons eten gesnoept was. Onze hond Moxie heeft er ondertussen al één kunnen vangen.

Vorig weekend hebben we het rustig aangedaan en genoten van de tropische temperaturen.

We zijn naar White Beach geweest.Zoals de naam het al verraadt lagen we op een mooi wit strand met een relatief klein meertje, dit dachtten we althans. In het begin stond het waterpeil zeer laag.We legden onze handdoeken neer op het strand en gingen zwemmen.

Ondertussen steeg het water en voor we het wisten waren onze handdoeken overspoeld.

In het kindertehuis verloopt alles nog steeds goed. We proberen hun zo goed mogelijk met hun huiswerk te begeleiden. Dit is niet altijd even gemakkelijk omdat ze in groepjes bij ons komen en sommige kinderen hebben echt wel 1 op 1 begeleiding nodig. Door het grote aantal kinderen is dit helaas niet mogelijk.

We zijn van plan om binnenkort een grote opruim- en schoonmaakactie te houden. Want er liggen zoveel spullen opgeborgen dat er is moet bekeken worden wat er wel nog kan gebruikt worden en wat niet.

Dit weekend gaan we op 2daagse trip naar Brownsberg. We gaan daar in onze hangmat overnachten op een berg. Zeer benieuwd of we gaan kunnen slapen.

Verslag over deze trip lezen jullie in onze volgend verhaal.

Tot binnenkort!

Rianne

Wij hadden in het huis van onze vlag muizen, dus de kleinere versie. Daarom hadden wij ieder groete plasticen bakken in de kamers voor het etenswaren. Want anders was ook alles aangevreten, zelfs sommige onderbroeken...
En ik herken de problemen met huiswerkbegeleiding en opruimen direct, ben alleen bang dat het maar voor tijdelijke aard is...

Erika

Heej meisjes! Super initiatief van jullie blog! Ik volg jullie op de voet :) Ik zou graag een vlieg zijn om jullie daar bezig te zien... Of gewoon in levende lijve te komen genieten van het tropische weer, de hangmatten, cocktails,... Toch lijkt het mij niet eenvoudig om die kinderen efficiënt te begeleiden. Ik kijk echt op en ben fier op jullie werk en initiatieven! Veel succes en genot gewenst vanuit Brussel!
Btw: eik ratten!
Btw2: hoop gauw wat foto's te kunnen zien van jullie!

Dikke zoen!